DIT JAAR GEEN OPEN ZUIDLAREN DARTS.

Beste darters, sponsoren en andere dartliefhebbers,

Met pijn in ons hart hebben we besloten om dit jaar geen Open Zuidlaren Darts te organiseren.

Er zijn 3 redenen om het toernooi van dit jaar niet door te laten gaan:

#1. We verwachten dat de meeste bedrijven er niet op zitten te wachten om geld uit te geven aan sponsoring van een evenement. Uiteraard denken we dit vanwege de crisis van de afgelopen maanden waarbij de ondernemers ook grote financiële klappers te verwerken hebben gekregen. Zonder sponsorgelden wordt het moeilijk om het toernooi rendabel te maken.

#2. De vraag is of er eind september überhaupt al een evenement van meer dan 100 personen, georganiseerd mag worden. We kunnen geen toernooi gaan voorbereiden, waarvan we niet zeker weten of het door mag gaan op de geplande datum.

#3. Mocht het wel weer mogelijk zijn om toernooien te organiseren waar meer dan 100 personen aanwezig mogen zijn, verwachten we een stortvloed aan toernooien in september en oktober. De vraag is dus of ons toernooi op de dag wel genoeg darters kan aantrekken om het rendabel te maken.

Bovenstaande redenen zijn dus waarom we besloten hebben om in 2020 geen groot toernooi te organiseren. Uiteraard gaan we proberen om in 2021 keihard terug te komen en weer een succesvol toernooi neer te zetten! We hopen op jullie begrip en tot ziens in 2021!

 

Francois en Mark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *