Uitgelicht: De Speellocatie

Het Open Zuidlaren wordt gehouden in een mooie speellocatie in het centrum van Zuidlaren, De Gouden Leeuw.

De Gouden Leeuw is gelegen aan de Brink in Zuidlaren, een dorp in het noorden van de provincie Drenthe, te midden van bossen en meren. Een ideaal uitgangspunt voor een dagje uit.

 In de directe omgeving vindt u een keur aan recreatie mogelijkheden zoals het Zuidlaardermeer en Het Sprookjeshof. Daarnaast is Zuidlaren bekend om de mooie fietsroutes in de buurt en de gezellige rommelmarkten.

 De Gouden Leeuw beschikt over een fraai terras en uiteraard bent u voor een kopje koffie dan ook van harte welkom. Het is een ideale gelegenheid om even uit te rusten tijdens wandel- en fietstochten.

 In het sfeervolle restaurant met een capaciteit tot 100 personen serveren wij een keur aan gerechten; een eenvoudige snelle hap tot en met een uitgebreid diner à la carte.

Naast restaurant is De Gouden Leeuw ook gespecialiseerd in het organiseren van evenementen zoals live bands en feestjes. Uiteraard laten ze zich ook niet onberoerd tijdens de Zuidlaardernacht en Zuidlaardermarkt! Tijdens die dagen is het goed toeven in en om De Gouden Leeuw.

Kortom, De Gouden Leeuw is een ideale horecagelegenheid voor iedereen!

Kom een keer langs en ervaar het zelf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *